Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
angående träd gräs och stenars sista skiva; Tack för kaffet


Tomhetens Tal

Flygande flaggor
stenar faller
vatten går
det är som det är
det här är enkla grejor
glöm instrumenten
i världens yrsel
kärlek är enkelt
talande tungor
ur hand i mun
jag villinte ha nåra pengar




Övriga genrer (Essä/Recension) av svernbygrabben
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-14 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben