Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 81


Betyg



Prydnad

Mina vänner
känner
dig redan.
Sedan
du stog
mitt ibland oss
och log
och kastade loss
vad du kände
det hände
att vännerna sa:
Hon är bra.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-09 07:48



Bookmark and Share


    Mim
Vilken Bra dikt! Den behövs, för alla och envar, för alla människor vill nog känna sig älskade.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP