Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 82


Förlåt mitt svek!



Prydnad

Varje dikt
unik,
lik
en liten bikt
om vad jag gjorde,
hur jag borde
hylla dig,
fylla dig
med känsla
gjord att vänsla.
Förlåt min grymma lek,
mitt svek!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-11 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP