Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 83


Ditt smek



Prydnad

Du talar
med dina händer
och sänder
balar
med brev
som de skrev.
Orden de fäster
i händernas gester.
Jag känner mig vek
av ditt smek,
men fortsätt, min vän
smek mig igen!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-13 07:10



Bookmark and Share


    Mim
Oj Oj Oj, vilken positivism, och Sensualism!
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP