Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 84


Liten poet



Prydnad

Skriv en dikt
med rim
eller utan!
Din vilja.
Jag skriver en rad men ser ner i marken.
Att skriva om dig,
om din kärlek.
Mitt språk
är för litet.
Ditt hjärta
för stort.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-16 09:45



Bookmark and Share


  Palett
Fin text !
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP