Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 86


För mitt inre



Prydnad

Permafrosten
på jorden,
alla måsten,
alla borden.
Jag vill vad jag vill
och längtar så till
din vidöppna famn.
Viska mitt namn!
Var min tryggaste hamn!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-20 06:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP