Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dig 3



Prydnad

Jag föddes
två gånger,
första gången till
min kropp,
andra gången
till ett lyckorike.
Du såg in
i mina ögon,
in i mig
och ditt leende
sa ja
och jag
brann
av livets eld.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-21 08:18



Bookmark and Share


    Mim
Wow!
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP