Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dig 12 (med uppläsning i ljudspelare)



Prydnad

Dina fingrar smeker
smärtan
dold i hjärtan
och bleker
ångestspåren,
torkar tåren
med ditt ord,
en mening gjord
av kärlekskraft,
av livets saft,
jag behöver inte mera treva,
nu är tid att leva.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2017-09-22 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP