Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet på jobbet i mitt anteckningsblock. Tankarna flödar fritt och måste få det några minuter mellan arbetsuppgifterna.


Arternas dimension

Osäkert är det minsann, om arterna kommer att leva.

Men vi har inte tid att bry våra hjärnor med denna information.

Vi måste räkna pengar och likes.



Vi är så fast här. Här i den tredje dimensionen.

Men i den fjärde dimensionen pulserar ljuset. Kroppar vecklas ut. De färdas tidlöst. Till nästa dimension.



Planeterna dansar i universum.

Tiden stampar takten.

Allt följer mönstret.

Dansen pågår till dess tiden tar slut.

Då är det ute med oss och dansen är över.




Fri vers (Fri form) av Ragnarök
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-14 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ragnarök
Ragnarök