Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anteckningar från arbetsboken, utandningar mellan arbetsuppgifterna.


Kaosgudar

Kaos' största härskare
Ormen med många magar
Getögon stirrar slugt
Ad-Þremba ser dig




Al-Shaþan slukar galaxer
Trumpeterna smattrar så kaosgud är vaken
Slingrande slem över pulserande hinnor
För henom är vi inget värt, myror under kängan
Universums djupa mörker och ljus
Stjärnorna dansar för evigt
Al-Shaþan pulserar vidare




Liksörplaren dreglar tarmar och drömmar
Hen är till bredden fylld av liv
Den som ger upp tuggas långsamt ned
Passa in om du vill leva i hens buk
Vi andra springer med fara för livet
Men ack! vad fria vi är från likstanken
Liksörplaren får inte oss, inte än
Nardrix är på vår sida




Fri vers (Fri form) av Ragnarök
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-14 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ragnarök
Ragnarök