Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidröra

Tankar går till dig

Känner fortfarande oss

Vidröra djupet




Bunden vers (Haiku) av Melomel
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-14 16:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
där vindbarn går fram
slår allting rot for ever
skönhet for ever
2019-05-22

  Oskar Styrbjörn VIP
Bravo!
2017-06-14

    ej medlem längre
vill vidröra den djupa känslan i denna vackra haiku

en varm kram
känner igen känslan
vill gråta
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel