Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bankfällan

 

 

Vad hjälper det att

jämföra bankernas räntor

när de ändå inte lånar ut

pengar till en fattig

och skuldsatt!

Dessa ”Jämför bankernas räntor” företag

har säkert fått jämföra räntor

när de startade

sin lukrativa verksamhet

att tjäna pengar på

de fattiga och skuldsatta!

 

 

2017 RB




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av RitaBrunner
Läst 528 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-14 18:39



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Haha, troligen.
2017-08-23

  Anya VIP
Jaa banker är sannerligen speciella. vi har funderat på att byta. Men det är väl samma skrot och korn överallt.
2017-06-20

  tankamann
den rike blir rikare och den fattige fattigare
2017-06-19

  Gunnel Eriksson VIP
Och vad hjälper det att jämföra
räntor på sparade pengar. Jag är
aktiv i en Afasiförening, som fått
ärva pengar. Förr kunde vi driva vår
verksamhet med hjälp av ränta på
arvepengarna. Nu får vi ingen ränta
alls hur vi än jämför bankerna.
2017-06-15

    ej medlem längre
Kapitalismen är en ond makt som inte tar några hänsyn! De lägst ställda får först och främst sitta emellan för deras girighet!
2017-06-14

  Salvation Pepper
Det är andra tider än när vi satte in sparade slantar och fick ränta. Vi lever i Bankernas Tider, i Den Växande Klyftan.
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

RitaBrunner
RitaBrunner