Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku om viktökningens känsla.


Vart katten har jag lagt den?

Saknar min haka

Vart katten har jag lagt den?

Sötsaker döljer




Bunden vers (Haiku) av Melomel
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-14 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:D den var humor i
det går snabbt att öka i vikt
input kräver utput :D
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel