Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månskenspromenader i träskor


Det är ett skådespel på jord och scenen har inga väggar, utanför finns iskall rymd, men vi måste spela dramat trovärdigt.

Du tar på dig kostym och jag klänning. Vi byter identitet tjusigt, ändå dyker det upp en typ i luftballong som inte bestämt sig.

Ballongmänniskan är arg, skriker att denne kanske vill vara en katt som går månskenspromenader i träskor.

Jag frågar regissören om det inte verkar lite överdrivet, men då sätter människan en blomma på huvudet och önskar bli vattnad.

Dramat avslutas när en psykolog tillsätter en utredning om vem som egentligen är vem och då kramar vi ihjäl varandra.

________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-14 18:57



Bookmark and Share


    violas
Lite positivt känns det trots allt,dramat kanske hamnar hos regissören och psykologen.
2017-06-15

    violas
Ballongmänniskor är intressanta.
Den där utredningen är väl tämligen onödig så
varför inte en positiv avslutning på dramat.
Nä, då är det ju inget drama.Ok,något med att ballongmänniskan tar över regissörens roll och regissören och psykologen får ihop det.

2017-06-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Satir i fantasifull dräkt, som tilltalar mitt sinne.
2017-06-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men djeflar va de måste klampa av träskorna och tänk på alla stenar som man riskerar snubbla på och även kanske få in i skön,säg till regissören byta ut rekvisita som innehåller träskor,rent livsfarligt drama detta.be samtidigt psykologen kasta masken och uppträda som en människa med känslor.
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP