Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teknikens under

Min vän har det med tekniken hårt

Ty att få telefonen att fungera är svårt 

Den låser sig titt som tätt

Men att hoppa av frustration gör det inte rätt

Att springa maraton och vara aktiv

Det är sånt som passar i ditt liv

Och när du inlägg efter inlägg i farten gör

Vi nu undrar om allt är som sig bör 

Hitta ett lösenord du ej  tappar bort 

Och håll dig till tekniken i övrigt kort

Så ska du se att det det löser sig tillslut 

Och du kan över allt strul andas ut

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-15 12:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2017-06-19

  Millner VIP
Måste du ringa Carina?
2017-06-18

    Dan Myrbeck
Ja, ibland gör tekniken
människan besviken.
2017-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2017-06-15

  ULJO
En välrimmad text. Gillas
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP