Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket från x-et

Läser på nätet att Regina Lund

är förkrossad över x-ets svek

Ja men då får hon väl förlita sig på y

och sviker även han

får hon förlita sig på z




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 649 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-15 13:18



Bookmark and Share


  Connie
Rolig inslag! Snart har hon gått igenom hela alfabetet :)
2020-01-11

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Om inte 28 räcker,"står dig 1000 åter".
Man kan trassla in sig i nät och löpsedlar.
Rolig rekommendation.
Skön sommar. TBG.
2017-06-15

  Staffan Nilsson
Det är syyynd om kändisar.
2017-06-15

    Sefarge VIP
På en Å
Kan man åka låångt
Ända tills man hamnar
På en Ö.
:)

2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP