Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HJÄRTA TROR PÅ DIG

MITT HJÄRTA TROR PÅ DIG


Jag höll mitt huvud högt
när du sen kom in i mitt liv
mitt hjärta var fullt av smärta
men nu läkte min HJÄRTA

För i dina armar ha r jag sett och känt
en underbar känsla som jag inte
kan förstå
en säker himmel i dina armar
bara för mig


MITT HJÄRTA TROR PÅ DIG

Jag höll mitt huvud högt
när du sen kom in i mitt liv
mitt hjärta var fullt av smärta
men nu läkte min HJÄRTA

MITT HJÄRTA TROR PÅ DIG

solo
MITT HJÄRTA TROR PÅ DIG


Bo Grapenskog
15-6-2017







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-15 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj