Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågan "varför"



frågan om varför saker händer
är lika klok
som att fråga om hönan och ägget

vad kom först ?

den spermasprutande mannen
den äggsjuka kvinnan
eller barnet ?

och hur gick det till ?




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-15 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ägg och spermieceller är kanske mutationer från andra celler innan...självklart fanns inte barnet först
det kan det inte
bara om man tror på övernaturliga krafter :)
2017-06-16

    ej medlem längre
mänskligt att fråga varför
människans essens antar jag
utvecklingen bygger väl på det?
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP