Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15.06.2017 torsdag. Kommer det inte en sån dag också


Min vänskap idag

 

Att reta mig är som att kasta en purjolök
åt en mätt isbjörn. Ja, en lönlös tanke.

Att glädja mig är som att försöka försona sig
med en stark fiende, Vänskapens ord.

Att gråta med mig är som att omfamna
livets träd. Kärlekens handlingar.

Att be med mig är som att leta
den helande källan. Trohetens ljusning.

Kom och bli till i evigheten.
Där friden är grannen med freden.

Och alla hälsar din lycka med
vänskapens tecken.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-15 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord famnar alla mina sinnen - så klokt, så vackert och så talande.
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP