Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud finns även om du inte tror på j honom - om han finns alls


paradoxism15jun17

Gud spelar ingen roll

Han är sig själv

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-15 18:38



Bookmark and Share


  Danser
JA, så är det ju vare sig Någon eller Ingen vet om det eller ej ;)
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP