Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seende bortom ytan

 

Hur väl du än vill mig

rullar mitt hjärtas sten

framåt och förbi 

över och utför

i ett fritt fall

ner i en annan famn

 

Där på botten

anar jag plötsligt

en dov puls

mitt i det tysta

 

Jag vänder upp mitt snsikte

mot krusad yta

med genombrott av ljus

och du ser förvriden ut

i dina anletsdrag

härifrån

 

Men handen som sträcks ner

trevande, fumlande efter rätt sten

Får något i mig att brista

 

sorgset ser jag dig

försöka fånga bubblorna

av min tomhet

när de flyter upp

mot dig

 

På min hårda yta

fann du sprickan

som gav dig grus

i din hand

 

Jag finns där

någonstans 

i ett av kornen

 

väntande

på att få bli en stjärna

i dina ögons 

bortomseende

glans

 




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-15 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya