Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hängd apati

Gömd under. Långt under granriset. Den

lille så nära och månen störtdykte mot 

evighetens droppe, den satt så allena 

så fastklistrad vid de tomatröda sommar

skorna. Händer fångade de sista av droppar 

munnens suktande och var försiktig så 

stilla med tungan den längtandes. Fast. 

Aldrig fångad. Offret i mig som glas mot 

barnhud. Jag kan skriva men tänk om hon 

inte vill inte vill inte alls vill. Tänk om liv

är liv och skrivandet min tunnel mot 

evigheten mitt liv hör du hör du mig 

du galne jägare med blicken fastfrusen

vid podiets kärna, era föregångares namn 

ert sorgsna jagande efter punkt och rytm 

 

hon satt bredbentare nu. Två fötter höften 

utåtvinklad, urinen fyllde gräset. 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-15 22:57



Bookmark and Share


    Bärkraft
Bra text alla dessa tänk om...
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP