Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Genomskinligt"


Fult spel



En sak är bevisat!
Svenska Fotbollslandslaget
Med härstamning från när
och Fjärran kämpar med
Sitt hjärta för hela Sveriges
Befolkning.

För det blågula kan inget
enskilt politiskt parti äga

Även om vissa bara försöker
Snylta åt sig med tomma ord
För att vinna röster och makt.







Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-06-16 00:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Javisst, är det genomskinligt. När det gäller idrott är det oväsentligt var man kommer ifrån. Bra satir!

2017-06-16

  Bossepoet från Österbotten
Solidarisk blir man blott
till den som betalar
ens lönepott.
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP