Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om och om och om igen...


Värre än du tror

Det är vansinnet som gror
när ytan krusas
Allt är mycket värre än du tror
men du bara låter dig tjusas,

du bara låter dig tjusas...




Bunden vers (Rim) av carinamnm
Läst 721 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-07-30 23:31



Bookmark and Share


  Moirin
Träffsäkert om attraktion och blindhet. Bravo!
2017-09-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Där har vi det - Sinnet som låter sig tjusas och som ständigt jagar nya kickar, eller triggas till intolerans och hat :(
2017-09-12

  Gin83
Fantastiskt bra
Oerhört berörande

2017-08-31

    ADI Nehlin
Berörande text!
2017-07-31

    Peter Söderqvist
En text som lämnar mig med en känsla av olust. Fint skrivet.
2017-07-31

    ej medlem längre
kloka ord
den som vill bedras
ser inte sanningen
i skalkens öga

fint rimmat




2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

carinamnm