Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skaparen


al-Khâliq



Inom tomheten väcks
impulser att skapa,
urtankar att förverkliga

berusande skådespel av mångfald,
i ständig rörelse, förändring

sinnrika skeenden
från celler till galaxers födelse,
emotioner, tankar, materia

Ofattbart att finnas till
i Din skapelse, Ditt mästerverk
och vara Din medskapare

Du är denna mästare och skapare,
själva skapelsen är Du
och vet varje steg

ya Khâliq , ya Khâliq




Fri vers av Rachel Roth
Läst 802 gånger
Publicerad 2006-05-26 09:37



Bookmark and Share


  Nic
Tack än en gång för alla dessa tankar du väcker.
Insikterna är hisnande
2006-05-31

    Mejja
Gillargillar alla dina texter i denna din bild och text serie.
Ja tänk att vi - varje liten människa - får finnas med i hans skapelse plan.
2006-05-29

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En niondel av namnen har du illustrerat nu. Och kvaliteten består. Fortsätt, bara fortsätt :)
2006-05-26

    HiFi
fick en känsla av att jag befann mig någonstans på 1600-talet och fick det här uppläst för mig av en man i munkliknande kläder... tror han är vetenskapsman...
2006-05-26

  Anna H
Jag måste säga att de två första raderna är så sanna! Ur tomheten kan mycket skapande födas om man bara vet hur man ska göra med det, hur man ska kanalisera det hela, det måste vi nog lära oss mer om. Snyggt skrivet!
2006-05-26

  noname_realmind
"Inom tomheten väcks
impulser att skapa,
urtankar att förverkliga"

En suverän inledning
på ännu en av dessa
fina vishetsjuveler.

Tack!
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth