Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens swensko klyk


satirism16jun17

Mark Levengood tillhör en av Sveriges mest kända bögar,
nämligen Jonas Gardell. Gifta som de äro.




Övriga genrer (Satir) av Algotezza VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-16 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP