Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stilla tankar i midsommarnatten - Publicerad här tidigare i juni 2008


Du tror du vet varför

Jag gör det inte
för dina pengar
för din makt
eller för de kort du lagt

Jag gör det inte
för att blidka dig
för att få dig att älska mig
eller för att få mer

Jag gör det
för den människa
jag ser
ännu lever inom dig

i hopp om att
kunna hjälpa den
att nå ut till dig

så att du kanske
någon gång
förmår att också se mig
som någon som verkligen vill
få kunna nå fram till dig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-16 09:00



Bookmark and Share


    Orkiden
Alla skulle behöva se sig själva utifrån ibland...
Så mycket enklare det möjligen då skulle bli...
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP