Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon var rädd



hon sa
hon var rädd för döden
att dö
att andra skulle dö
att bli ensam
i döden

men hon var redan ensam
för hon var rädd
för att leva

för ömhet

vänlighet

kärlek

hon darrade av skräck

jag sa
det var din far

vi ska lära dig
att slåss




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-16 10:20



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Starka mekanismer som fängslar känslolivet och begränsar att leva fullt ut.
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP