Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår dans

Så ta min hand.
Jag ska följa dig.
Till helvetet.
Till himlen.
Eller rakt ned i fördärvet.
Känn musiken.

Du för.




Prosa av LexFirefly
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-16 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LexFirefly
LexFirefly