Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste äta nu, har en kort tid att skriva. Fem eller tio minuter.


Parafras som den text som ej...




...låtit publicera sig ens förut.


Friktionen just gör
så att väl rodnaden dör
eldar på bränder i sinnen
väl väcker slumrande minnen
vilan sedan en sorts 'eld upphör'?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 913 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-16 12:38



Bookmark and Share


  ULJO
Bra knorr på slutet
2017-06-19

  Carola Bouvin
...tills tiden så sig förgör*
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP