Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett mer eller mindre teoretiskt upprört gäng av sinnen, som skulle kunna urarta imorgon dag, om blott någon fick den ville, fick vara ett dominant 'jag'. Jag vill egentligen bara kramas och önska dig välgång. Men för att inte tappa ansiktet så


Något litet om stridigheter






Om vi ändå skall starta krig
kan vi väl börja det
med att stumt mima åt varandra
på som neutral mark

välja mer teatralisk scen
som om språket självt
lade hinder i vår skog
av oförstående buskar, träd och park.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-20 22:28



Bookmark and Share


  ULJO
Skicka den till Trumpen
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP