Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetslivet

Innanför är svårt
och utanför är värre
På gränsen springer
du och jag
under radarn
i jakten på lyckan
så fort
att vi hoppas
att bli osynliga




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-16 14:04



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Det gör ont att leva.
Alternativet
också.
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP