Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marklandsgatan Göteborg den 16/6 2017 kl 17:51

En ung man med seglarjacka och en djävul tatuerad på halsen slänger en ölburk långt ut på gräsmattan med våldsam kraft innan han stiger på linje 8 mot Frölunda.
En äldre vithårig man försöker snacka förnuft med en äldre man som dricker öl utanför Pressbyrån.
En romsk yngre kvinna tittar förskrämt på den äldre mannen som dricker öl.
Jag sitter och funderar på om det kan finnas någon gemenskap mellan den romska kvinnan och den äldre mannen som dricker öl.
Vagn 3 mot Kålltorp kommer och jag sätter mig på den och far iväg.




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-16 18:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Man stöter på många människor i sitt liv. De bara seglar förbi och ibland undrar man om de har något gemensamt. Fint porträtt här av en hållplats.
2017-06-19

  Eva Helene VIP
Fint tidsdokument!
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP