Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överbord

 

 

Färgerna fanns att finna i ens alldeles egna vetande

Så släpp loss

Lyssna för allt i världen inte på det som någon utomstående tror sig veta

Det är ALLT SOM OFTAST

Mer än ofta baserat på just de förutfattade meningar som existerar där uti

Snälla rara

Bara att i det att i vakna nätter vara

Tillsammans med en nära

Riktigt nära

Så nära som du inte visste fanns

Men som finns i det att vara

Ha varit sedan urminnes tider

Där det må rinna och ha sig

Där finns det

Svaret

Om så du inte tror det själv

Snälla rara

Underbara vara

Var med mig nu

Så ska jag visa dig

Hur det hade kunnat vara

Och hur det kommer att bli




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-16 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson