Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kuttRa

 

 

Jag hörde skogsduvornas sång om resan,

 

Hur ljuset banade väg och

hur skymningen omslöt,

 

Livet tänkte jag mig så. 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-16 21:54



Bookmark and Share


  ULJO
Fint detta
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP