Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

 

De gick på varsin sida av vägen 

mot varandra

 

De gick förbi varandra

Två leenden, samma våglängd 

De kommer kanske aldrig mötas igen 

Men själarna minns 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-18 01:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ett ögonblick, ett ögonkast fastnar för alltid, och du skriver orden.
2017-06-18

    ej medlem längre
De där äkta mötena, ibland flyktiga och ordlösa... och alltid så underbara och upplyftande.
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP