Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibfgiulbsd

 

Det är ju själve fan

Att man kommer på saker och ting

Såhär i efterhand

Liksom ständigt yrvaken

Sådan yra som väcker avslut till liv

Livet som i all rimlig reson skulle vara levande i allt det innebär

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-16 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson