Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elina, mitt barnbarn


lanS

 

 

och hon höll handen som en sång ut mot

 

tänkte att värden skulle bli mer blå,

haven bära mer fisk

grönsakerna

växa mer utan gift

och att luften skulle bli lättare att andas.

 

hon sjöng sin sång mot dessa ohörbara öron.

 

jag såg snäckan vid stranden nynna med mot

den gråblå skyn

 

Morötterna dansa utmed sin rad och

jag såg den gamla damen ta ett djupt andetag.

 

Men vad vet jag om sånger och färden?

 

 

jag bara vet att det må bli mer omtänksamhet här,

i världen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-16 23:05



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint
2017-06-19

  KYREUS of Sweden
Rörande
viktigt
och vackert
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP