Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravstenen

Han var inte mer än en produkt
av sin samtid
stod det på hans gravsten

Med andra ord,

"Din fege jävel".




Fri vers av KalleLager
Läst 273 gånger
Publicerad 2017-06-16 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KalleLager