Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min

Följer stigen
Vaksam för alla upptrampade spår
Fotspår som pekar framåt men som bara tar mig bakåt
Vill hitta fram på egen väg
Bättre lyfta blicken och följa ljuset som flimrar ned mellan trädens kronor
Inte stirra sig blind på beresta stigar




Fri vers av Skatanssyster
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-17 08:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster