Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 89.16, 126:5,6 Bild Rolf Freyzon


"Saligt är det folk som vet vad jubel är"


Tid för jubel
efter de
svåra åren


Efter sådd
i tårar
skörd i jubel

Jublet
börjar
porla





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 769 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-17 10:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, glädje kan vi aldrig få
för mycket!
2017-06-19

  M.A.J.R
Jubla på med din glädje och frigör den i varje skratt och leende!
2017-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Det syns på bilden att du är glad...en skön känsla...
2017-06-18

  mare VIP
Yes!
2017-06-18

  Eva Helene VIP
Upplyftande!
2017-06-17

    ej medlem längre
Det låter bra!
Fin bild till texten!
2017-06-17

  i af apa
Livets vin - den sanna glaedjen!
2017-06-17

  Salvation Pepper
Glädje är förlösande krafter!
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP