Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord för ord

Det har ingen handling,
det är tomma blad
som är fyllda med ord.
Ingenting har en mening,
men den beskriver tiden
som gick över åren.
Ack, det fanns ingen betydelse,
enbart tiden som dödades
ord för ord.




Fri vers av Midnight
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-17 13:22



Bookmark and Share


    Qadira
Väldigt fint, fångar känslorna i raderna.
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight