Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det tar slut ...


Kärleken dör aldrig ensam

Kärleken dör aldrig ensam
Det är alltid två som fäller tårar

Tårar av sorg och ensamhet
För det är inte längre oss två




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-17 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX