Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGEN EFTER - tanka

Stilla lövprassel

stackmoln flyter ovanför

examen igår

oviss framtidsplan idag

står skriven i stjärnorna




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-17 17:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra belyst.
2017-06-19

  Lars Hedlin
Mycket bra
2017-06-19

  ULJO
Sommarlov
2017-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ett steg i tagen får man ta...fin tanka...
2017-06-18

  DavidM VIP
Talande rader, så känner nog mången student.
2017-06-18

    ej medlem längre
Bra fångade stämningar och känslor i din fina tanka.
2017-06-18

  Petter Wingren
Håller helt med Alice Alvinstedt
2017-06-18

    ej medlem längre
Väldigt bra tanka. Hoppas att allas vår framtid blir ljusare, i synnerhet barnens och de ungas.
2017-06-17

  Rise Little One
Igenkännande fakta!
2017-06-17

    ej medlem längre
Igår tog jag eexamen, men min framtid blir fortsatt studier i höst. Så texten ligger mig nära.
2017-06-17

    ej medlem längre
Från ogrumlad glädje till vardagsnära frågor.
2017-06-17

  M.Eta
Vår ljusnande framtid är vår, sjunger studenterna. Vi får hoppas världen kan ge en ljus framtid för alla. Bra tanka!
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP