Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svans-dansen

Hör på radion om Trump som vid besöket i Saudiarabien

deltagit i Svärdsdansen

Tänkte då att i det här internationellt politiskt ömma

sammanhanget, så kunde man gott kalla det Svansdansen,

för det är ju så att allt går ut på att svansa för varandra




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-17 17:52



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket bra slutledning
på den dansen
2017-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Exakt.
Ändå var han den hittills mest rakryggade amerikanske presidenten då det gäller Israel.
Fast man vet aldrig med Trump. Eller USA.
Ingen pålitlig partner vare sig för Israel eller någon annan.

2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP