Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 juni


Ännu några dar
varar ljusets triumftåg
Kulmen kommer snart




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-17 19:15



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Bör man vara glad över det maxade ljuset, eller börja deppa för att det snart går utför igen?
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP