Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sTeg

 

 

Fäll en gryning över mina axlar

Det har vart kyligt länge nu

Och nattens drömmar tröttar mig. 

 

Jag vill höra klirret av kaffekoppar, 

barnasskratt klinga i en tafattlek

över blomsterängarna.

 

Jag vill sol nu, det är nog

av de svarta oxkärrornas likfrakt

Tunga hängen av onyx kring magra halsar.

 

Låt penningpungarna svälta, ur dem

föds ingen fred. 

Ur hjärta och klar dag lever den,

 

Ur ditt hjärta föds den.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-17 20:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en stark och bra text om kärlekens fred
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP