Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vi undra så

Långsamt försvinner även denna dag
Livet görs sig beredd på att vika ner sig
Hala in drömmarna för denna vända

Morgondagen ligger och väntar
Solen gömmer sig, där borta i något snår

Natten svalka ner sig, hänger upp nattens nyheter
Mäter in tiden med precision
Bockar av din tid, som du har brukat

Det som finns kvar att bruka
Vet bara livets väktare
Och ingen har sett den på evigheter
Som ingen tycks bry sig om det




Fri vers av jordarp@hotmail.com
Läst 288 gånger
Publicerad 2017-06-17 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com