Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läkarbesöket

hjärtat i bröstet känns som molande värk
jag kan peka exakt på punkten
gör det ont där
nej, där
här?
med ihopbitna käkar
ja
finns det medicin mot detta
nej du får leva med hjärtesorg
okej tack sa jag och gick ut
på gatan i tusen bitar




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-18 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H