Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STIGEN ÖVER STJÄRNEBRO

 

Längtans röst hörs viska

kärleksord till människa

 

på radband trär jag dem

att läsa som poem

 

bevekande be en bön

för kärlek änglaskön

 

om tårars ömma tröst

lustens nektar för min törst

 

om stigen över stjärnebro

till lugn och sinnesro

 

med kärlek, hopp och tro 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-06-20 17:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Så fint skaldat!
2017-06-21

  Anya VIP
Texten är som en kärleksvarm viskning. Vilket vackert ord:
stjärnebro....gillar.

Jaa med kärlek, hopp och tro kommer man långt... tänker på kärlekens lov i Bibeln.
2017-06-21

    jaybird
Fastnade först för rytmen i detta ordsäkra val format till ett lysande budskap. Medvetenhet, skönhet.

"kärleksord till människa
på radband trär jag dem
att läsa som poem"

smultron på ett strå
2017-06-20

  ULJO
Briljant
2017-06-20

  Rise Little One
Den bästa stigen som vi alla drömmer om...
2017-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat!
Gillar radbandet och stigen över stjärnebron.
2017-06-20

    ej medlem längre
Den här texten är det lätt att tycka om - tycka mycket om!
2017-06-20

    Taly
du tillhör dem som kan skriva sånt härnt.
2017-06-20

  DavidM VIP
Fint författat, välkomponerat. "stjärnebro" var ett väldigt illustrativt begrepp. Snyggt.
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP